Deel je vragen, inspiratie en ervaringen in ons gastenboek! Anderen hebben veel baat bij jouw ervaringen. Zoals je misschien gemerkt hebt is, is het niet altijd makkelijk de kuur vol te houden of zelfs te beginnen. Help en inspireer in dit gastenboek anderen hun gezondheid in eigen hand te nemen!

44.583 reacties

 1. In de ondersteunde mail staat dat je als je zou willen je weer kunt gaan opbouwen, volgens mij staat het er goed. Voor mij was dit alleen wel even lastig omdat ik(dag 7) op een punt zat dat ik dacht maar te gaan stoppen, gewicht blijft zelfde, citroensapmengsel staat me tegen, maar heb toch besloten door te gaan omdat het afhaken met allerlei dieeten en oefeningen voor mij juist de reden was om te resetten! Nu op dag 8 dus op naar dag 10 en ik verheug me al op een vers geperst glas sinaasappelsap!!

 2. Hallo,

  Ik ga morgen met de kuur beginnen! Moet ik hiervoor verse citroenen gebruiken, of mag ik ook van dat citroenzuur uit een potje gebruiken? Wat je kant & klaar bij de winkel kan kopen.

  • Hi Jorinda, altijd verse citroenen gebruiken graag, liefst van biologische kwaliteit. Veel succes met de kuur!

 3. Voor mij ook dag 6 nu. Alleen t is mij niet helemaal duidelijk. Doe je nou 10dagen kuur+3 opbouwdagen of stopt de kuur(alleen sap) op dag 7? En ik baal een beetje. Had verkeerd gelezen dat je ochtend en avond t poeder moet nemen. Alleen avond gedaan. Ging ook voor kilo’s maar dat wordt nu was minder helaas. In ieder geval wel t volledige detox gevoel 🙂 succes met de misselijkheid Amber!

  • Hoi Dorine
   Volgens mij is de kuur 10 dagen met 3 afbouwdagen voorafgaand aan de kuur en 3 opbouwdagen na de 10 dagen kuur.
   Voor mij zit dag een erop hoofdpijn omdat ik alles had afgebouwd behalve de koffie, maar verwacht dat dit morgen beter gaat zijn. Doe kuur voor de 3 de keer om even te resetten en de door mijn ongezonder geworden leefstijl extra kilo’s kwijt te raken. Heb deze keer het idee dat het groene poeder niet zo goed werkt, heb daarom vanavond maar een flinke theelepel genomen. Succes allemaal

  • Hey, in de ondersteunende mail staat dat op dag 7 de kuur is voltooid en je met de opbouwdagen mag beginnen. Je kan optioneel 3 dagen verlengen (de komende dagen val je extra af).

  • Hi Dorine, Gea en Rianne, er is een fout geslopen in de ondersteunende email. De kuur is inderdaad 10 dagen (en niet 7 dagen). Excuus voor de verwarring, we gaan de mail aanpassen.

 4. Vandaag dag 6 voor mij. Ik ga echt voor de kilo’s. Ik starte met 74.4 kg en zit nu op 68.9. Behoorlijk pittig maar Ik ben erg blij met de verloren kilo’s. Soms vraag ik me af of al dat zuur van die citroenen wel goed is voor je lever. Ben er vaak echt misselijk van😬

 5. Hey, morgen begin ik! Of ja, eigenlijk de afgelopen week al…. En net het 1e groene sapje… de allergische reactie is iets afgezakt al is de eczeem er nog wel. Maar die wil ik nu juist kwijt door deze kuur….. dus ik ga er voor! Vraagje: ik heb een graspollen allergie….. soort hooikoorts dus. Nu best veel last van. En verklaard ook deels de eczeem. Dan is deze kuur ook safe? Groetjes Rianne

  • Dag allemaal,
   Ik ga zondagavond starten met de kuur! Wil het een week volgen en dan de opbouwdagen. Ik gok dat ik wel wat mentalr steun kan gebruiken! Wie start er nog meer komende week? Groetjes Anne

   • Hoi Anne
    Heb je gisteren het groene poeder genomen en is vandaag dag 1?Heel veel succes de tijd gaat heel snel Zelf heb ik me alleen de eerste dag niet lekker gevoeld de rest gaat prima!

 6. Hi allemaal,
  Twee jaar geleden heb ik deze kuur al een keer helemaal gedaan en voelde me erna super!!! Echt een nieuwe start, lichamelijk en geestelijk!
  Ben nu op dag 5, gaat goed, maar heb t de eerste 3 dagen echt wel ff pittig gehad (moet wel eerlijk bekennen dat ik me niet echt aan de afbouwdagen heb gehouden!)
  Hoop hem weer af te maken, maar vind t extra lastig met het mooie terras en bbq weer!
  Vraagje, omdat ik de sap water en thee beetje zat ben, vroeg ik me af of ik barleduc met een bubbel mag voor de afwisseling?

  Succes allemaal!!

  • Hi Rianne, ik kan me voorstellen dat het een extra challenge is met dit warme weer. Fijn om te horen dat het weer goed gaat met de kuur! Bubbel water is niet aan te bevelen, wellicht kan je wat variatie aanbrengen in de kruidenthee in plaats van het bubbelwater. Veel succes met het afmaken van de Citroensapkuur.!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.