Deel je vragen, inspiratie en ervaringen in ons gastenboek! Anderen hebben veel baat bij jouw ervaringen. Zoals je misschien gemerkt hebt is, is het niet altijd makkelijk de kuur vol te houden of zelfs te beginnen. Help en inspireer in dit gastenboek anderen hun gezondheid in eigen hand te nemen!

44.977 reacties

 1. Dag 3 zit er bijna op, het valt me ontzettend mee al lig ik in de avond al om 21:00 uur in bed maar dat vind ik eigenlijk wel prettig. Alleen is mijn groene poeder nog steeds niet binnen dus ontlasten gaat niet erg goed. Beetje hoofdpijn en af en toe wat draaierig. Ontzettend zin om te eten maar echt honger heb ik niet en dat wil in mijn geval heel wat zeggen! Dit is de 3e keer dat ik deze kuur doe en de enige die ik volhoudt al begin ik meestal met opbouwen op dag 8, mijn doel is deze keer wel de 10 dagen vol te maken. Echt een heerlijke detox om even tijd voor mezelf te nemen omdat je je tijd nu anders indeelt dan in de hektiek van de ‘normale’ dagen.

 2. Hoi!
  Ik begin mogen, heb voorbije 3 dagen al gestopt met alcohol en koffie en geen vlees of vis meer gegeten. Ik vond dat precies al zwaar.

  Maar jullie reacties geven me goeie hoop, ik doel ook op 7 dagen de echte kuur, en daarna 3 opbouwdagen.

  Ben benieuwd!

  • Ondertussen begin dag 6 hier. De eerste dag was inderdaad veruit het zwaarste: heel veel hoofdpijn, misselijk van de honger,… Daarna is het voorlopig enkel beter en beter gegaan. 10 dagen is voor mij wel niet realistisch. Na dag 7 begin ik op te bouwen, volgens een iets milder schema dan hier beschreven, want 1 dag op alleen sinaasappelen gaat er mentaal niet meer bij 😊. Verder toch ook wel een verhelderend gevoel mentaal, heel veel dankbaarheid voor alles en iedereen ervaren!

 3. Ha Tony en anderen,
  Ik ben een dag na jou begonnen en zit op dag 5. Ik heb de eerste dag als de zwaarste ervaren met veel hoofdpijn; duidelijk aan het detoxen 🙂 Mijn energieniveau is verrassend goed; ik ben veel aan het klussen en dat gaat prima. Probeer wel voldoende rust te pakken en voldoende te blijven drinken. Zeker met dit warme weer. Nu ook extra groene poeder genomen om goed te reinigen. Jij dus nog een dagje; mooi!

  • Dag 6 en we voelen ons nog goed. Paar kilo eraf niet zoveel als gehoopt, maar dat is ook niet de reden dat we dit doen. Even het lichaam weer resetten. Morgen dag 7 en dan vinden we het wel mooi geweest. Zijn er nog anderen bezig?

   • Nog niet! Had willen beginnen maar nog niet gelukt. Hopelijk een dezer dagen…
    Grappig dat iedereen dag 1 het zwaarste vond, ik vind de vierde en vijfde altijd het zwaarste!

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.