• 100% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
  • Gratis verzendkosten bij bestellingen vanaf €65
  • Effectiviteit op korte termijn

Met een sapkuur afvallen of afslanken als deel van een dieet wint steeds meer aan terrein. Daar is een goede reden voor – het werkt uitstekend! Voor een sapkuur met een bewezen effectiviteit kiest u het beste voor de Madal Bal Citroensapkuur. Deze heeft reiniging van de ingewanden en bloedbanen centraal staan. Jezelf zodoende ontdoen van gifstoffen is het geheim van een vitaal leven. Lees snel verder om te ontdekken hoe je afvallen en afslanken middels deze sapkuur in jouw dieet kan integreren.

Met een sapkuur afvallen is een perfecte aanvulling op jouw dieet

Afvallen door middel van deze sapkuur is een vorm van vasten. Doordat jij je spijsverteringssysteem de gelegenheid geeft om te laten rusten, kan het lichaam zich volledig toeleggen op het zichzelf ontdoen van ziektes en gifstoffen. Met de Citroensapkuur zoals ontwikkeld door Stanley Burroughs en aangeboden door Madal Bal is het mogelijk om zelfs lichaamsvet en cellulitis tegen te gaan. Deze sapkuur is op zichzelf en in combinatie met een ander dieet uiterst effectief voor afslanken. De echte toegevoegde waarde van deze sapkuur is hoe effectief deze is in het u helpen op korte termijn af te vallen. U voelt zich binnen de kortste keren weer een nieuw mens; dat wilt u toch ook?

Jouw citroensapkuur nu bestellen

Als je ons 10-dagen pakket bestelt heb je vrijwel alles om jouw sapkuur te beginnen, zodat je gelijk kunt afvallen. Het enige wat je nog zelf aan moet schaffen zijn de citroenen. Bestel je ons pakket, dan betaal je geen verzendkosten en ondersteunen we jou tijdens je kuur per e-mail. Wel zo prettig, nietwaar? Als je al vragen hebt, bezoek dan eens onze antwoordenpagina. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op, telefonisch op 070-3651863 of via ons contactformulier. Afslanken met een sapkuur biedt binnen de kortste keren het gewenste resultaat!