Reiniging is het geheim van een vitaal leven. Je ontdoet je lichaam van schadelijke stoffen, die zich hebben opgehoopt in (vet)weefsels, organen en darmen. Dit boekje beschrijft een eenvoudige en zeer succesvolle reinigingskuur in al haar aspecten. De Citroensapkuur is al vele jaren bewezen effectief!

citroensapkuur-e-book-cover

Gratis e-boek:
“De Citroensapkuur”

Om je op weg te helpen en je van te voren goed te informeren kan je nu de e-book versie gratis downloaden. Vul hieronder je email adres in en je ontvangt het e-boek binnen een paar minuten in je e-mail.De Citroensapkuur is een vorm van vasten. Vasten is het zich geheel of gedeeltelijk onthouden van eten of drinken. Het begrip vasten bestaat al sinds de mensheid; vrijwel alle culturen en religies kennen een vorm van vasten als een manier om het inwendige te reinigen, in balans te komen, weerstand tegen ziekten te verhogen en discipline te bouwen. Wanneer dieren zich fysiek niet in orde voelen, stoppen zij acuut met eten. Ook bij kleine kinderen is dat instinct aanwezig. Het is een heel natuurlijk verschijnsel; door de spijsverteringsorganen te laten rusten, kan het lichaam alle energie richten op de bestrijding van ziektes. Tegenwoordig wordt er aan vasten ook een kosmetische betekenis toegekend. Bijvoorbeeld overgewicht en cellulites worden door een vastenperiode effectief tegen gegaan.

Vasten houdt meer in dan alleen maar een tijdje niet eten. Het is absoluut geen risicoloze aangelegenheid. Een hongertoestand zal resulteren in een innerlijke dwanghouding waardoor het zenuwstelsel een negatieve uitwerking krijgt op het functioneren van de organen. Vasten gebeurt vanuit een diepe innerlijke vrijwilligheid, waarbij een verantwoorde mentale voorbereiding en begeleiding van cruciaal belang zijn. Vasten berust op de wilskracht, de overtuiging om het lichaam te reinigen zodat de innerlijke kracht zowel fysiek als geestelijk helder en duidelijk voelbaar wordt.

Er zijn allerlei manieren om te vasten en het aanbod van verschillende vastenkuren groeit enorm. Het is daarom belangrijk een kritische keuze te maken.

De natuurgeneeskunde gaat uit van twee basisprincipes:

  1. De mens is een eenheid van lichaam en geest. Wat in ons lichaam plaatsvindt, heeft directe invloed op onze geest en andersom.
  2. Alle organismen (dus ook de mens) beschikken over het van nature zelfgenezende vermogen. Met voeding en leefwijze wordt de zelfgenezingskracht van het lichaam beïnvloed.

De Citroensapkuur is ontwikkeld door Stanley Burroughs uit Hawaï. Reinigen met de Citroensapkuur is niet alleen eenvoudig, maar ook verrassend effectief zoals talloze getuigenissen al hebben bewezen.

De kracht van de Citroensapkuur ligt in de effectiviteit op korte termijn; in een zeer korte periode wordt uw hele lichaam zéér grondig gereinigd. Bovendien voelt u zich, nog lang nadat u de kuur gevolgd hebt, beter dan ooit!

De informatieve tekst over de Citroensapkuur is afkomstig uit het boek De Citroensapkuur met C+ Ahornstroop van K.A. Beyer, vertaald uit het Duits door U.W.J. Gerretsen en uitgegeven door Madal Bal.

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND BIJ BESTEDINGEN VANAF €65,- | UNIEKE ONDERSTEUNING VIA E-MAIL