• 100% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
  • Gratis verzendkosten bij bestellingen vanaf €65
  • Effectiviteit op korte termijn

Een ontslakkingskuur is bedoeld om jouw spijsvertering rust te geven en te ontdoen van de gifstoffen die er in ophopen. De Madal Bal Citroensapkuur is dé kuur om jouw lichaam mee te ontslakken. Deze kuur bestaat al meer dan 40 jaar en heeft in die tijd vele mensen zich beter laten voelen. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken bestel je bij ons gemakkelijk een 10-dagen pakket. Daar zit vrijwel alles in om jouw ontslakkingskuur van start te doen gaan; het enige wat je nog hoeft toe te voegen zijn de citroenen! Wil je ook graag beginnen met het ontslakken van je lichaam? Lees dan verder!

De vele voordelen van onze ontslakkingskuur

De Citroensapkuur houdt in dat je naast onze supplementen gaat vasten. Hierdoor krijgen jouw darmen rust en kunnen ze zich reinigen – het zogenaamde ‘ontslakken’ waar de kuur om draait. Een fijne bijkomstigheid hiervan is dat je niet enkel de gifstoffen uit je lichaam stuwt; deze vorm van ontslakken zorgt er ook voor dat je afslankt. Zo voel je je na afloop op meerdere manieren prettiger in je vel! Als je bij ons je 10-dagen pakket bestelt verzenden we deze kosteloos naar je. Ook ondersteunen we je gedurende de kuur per e-mail. Zo kun je bij ons altijd terecht voor vragen, opmerkingen en advies. Samen zorgen we ervoor dat jouw ontslakkingskuur perfect verloopt.

Je kuur om je lichaam te ontslakken bestel je hier

Op onze website vind je meer informatie over de Citroensapkuur. Ook geven wij antwoord op veelgestelde vragen. Jouw 10-dagen pakket kun je eenvoudig via onze webshop bestellen. Ook is het mogelijk om losse ingrediënten van de kuur aan te schaffen. Heb je nog onbeantwoorde vragen, bel dan naar 070-3651863 of vul ons contactformulier in. Kies deze kuur om te ontslakken en ervaar het nu!