• 100% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
  • Gratis verzendkosten bij bestellingen vanaf €65
  • Effectiviteit op korte termijn

Met een detox kuur afvallen in Amsterdam? Het kan!

Met een detox kuur afvallen is tegenwoordig gewoon mogelijk en kan eenvoudig vanuit huis in bijvoorbeeld Amsterdam. Citroensapkuur in Den Haag heeft al meer dan 40 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd en helpt gebruikers bij afvallen terwijl het lichaam zich van gifstoffen ontdoet. Wij willen het jou zo makkelijk mogelijk maken; daarom vind je in onze webshop detox kuur pakketten waar vrijwel alle benodigde ingrediënten al inzitten. Het enige wat je zelf nog moet kopen zijn de citroenen. Ook interesse in deze manier van afslanken? Lees dan snel verder!

Een detox kuur doen én afvallen, het kan zelfs met een druk leven in Amsterdam!

Als je kiest voor de detox van Citroensapkuur, dan krijg je van ons binnen een á twee dagen jouw ingrediënten binnen. In de doos vind je het volgende:

  • Twee liter van onze heerlijke biologische ahornsiroop.
  • Biologische cayennepeper, speciaal door ons geselecteerd.
  • Groene poeder, het speciale mengsel van Citroensapkuur met Sennablad, venkelzaad, en zoethout.

Het enige wat jij zelf nog hoeft te doen is, bij voorkeur biologische, citroenen kopen. Zodra je dit hebt gedaan, kun je beginnen met reinigen en afvallen. Wij ondersteunen je gedurende de kuur per e-mail. Wel zo prettig, toch? Wil je liever losse ingrediënten voor de citroensapkuur kopen, dan kan dat natuurlijk ook. Omdat wij afvallen door middel van een detox kuur mogelijk willen maken voor iedereen, vragen wij geen verzendkosten boven de € 65,- ongeacht of de bestelling naar de binnenstad van Amsterdam moet of naar een vrijstaande boerderij in Friesland. Hoe fijn is het dat onze detox kuur afvallen ook mogelijk maakt voor mensen met een druk leven in bijvoorbeeld het bruisende Amsterdam!

Kies voor een gezonde levensstijl

Door een detox kuur van ons te gebruiken, kies je voor een gezonde levensstijl. Naast afvallen zorgen deze detox kuren er namelijk ook voor dat je lichaam gereinigd wordt. Met de kuur geef je jouw spijsvertering rust, zodat je lichaam de gelegenheid krijgt om zich te ontdoen van schadelijke stoffen. Deze stoffen hopen zich normaliter op in weefsels, organen en darmen. Onze detox kuur maakt jouw lichaam dus schoner, wat als gevolg heeft dat je beter in je vel komt te zitten.

Hak de knoop door en bestel nu jouw detox kuur

Wil je graag de ervaringen van eerdere klanten lezen, dan kun je dat in ons gastenboek doen. Ben je al helemaal om? Bestel dan jouw 10-dagen detox kuur via onze webshop! Voor eventuele vragen neem je eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 070-3651863 of ons contactformulier in te vullen. Begin snel met afvallen en kies voor onze detox kuur!