• 100% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
  • Gratis verzendkosten bij bestellingen vanaf €65
  • Effectiviteit op korte termijn

Een detox dieet in 10 dagen

Als je een steuntje in de rug nodig hebt bij het afvallen, dan is het detox dieet van 10 dagen van Citroensapkuur uit Den Haag een uitkomst voor jou! Gedurende 10 dagen ga jij je lichaam van binnenuit reinigen en ontlasten van stoffen die er niet thuishoren. Dit leidt ertoe dat je een stuk beter in je vel komt te zitten en je weerstand erop vooruitgaat. Wat voor velen een nog aangenamere bijkomstigheid is, is dat het detox dieet van Citroensapkuur Den Haag er gedurende de 10 dagen ook voor zorgt dat je afvalt! Ben jij klaar voor een gereinigd lichaam en wat kilo’s minder? Lees dan verder en kom erachter hoe je het detox dieet kunt bestellen!

Afvallen kan met het detox dieet al in 10 dagen

Vraag jij jezelf af hoe het mogelijk is om in 10 dagen tot wel enkele kilo’s aan gewicht te verliezen? Dat begrijpen wij natuurlijk helemaal. Met het Citroensapkuur detox dieet ga je als het ware vasten gedurende 10 dagen. Tijdens de vastenperiode nuttig je slechts bloedzuiverende voeding die bestaat uit met name citroensap met ahornsiroop. Al velen zijn je voorgegaan met het bestellen van ons detox dieet en het resultaat mag er zijn. In ons gastenboek lees je over de ervaringen van je voorgangers die door het bestellen van het detox dieet een stuk lekkerder in hun vel zitten!

Start snel met het 10-dagen detox dieet

Met het Citroensapkuur detox dieet zet je al binnen 10 dagen grote stappen in de richting van een gezonder leven. Het fijne aan bestellen via onze webshop, is dat je snel alle producten in huis hebt om te beginnen aan het detox dieet, je hoeft zelf alleen nog maar voor citroenen te zorgen! Heb je nog vragen die je wilt stellen, voordat je het detox dieet gaat bestellen? Bekijk dan eens of je vraag al is beantwoord op onze veel gestelde vragen pagina. Staat het antwoord er nog niet tussen? Neem dan contact op via 070-3651863 of vul ons contactformulier in. Veel succes met jouw detox dieet!