• 100% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
  • Gratis verzendkosten bij bestellingen vanaf €65
  • Effectiviteit op korte termijn

Afvallen met een citroensap dieet

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om gewicht te verliezen, dan is het citroensap dieet van Citroensapkuur in Den Haag wellicht dé manier voor jou! Deze citroensapkuur heeft een decennialange reputatie als het aankomt op afvallen en het bereiken van een gezonder leven. Ben jij klaar om te ontdekken wat de voordelen zijn van onze citroensapkuur bij afvallen?

Citroensap als hoofdbestanddeel van je dieet

De voornaamste reden waarom je gewicht verliest gedurende het citroensap dieet van tien dagen is omdat je gaat vasten. Dit betekent echter niet dat je helemaal geen voedingsmiddelen binnenkrijgt, het is namelijk van belang dat je bloedzuiverende voeding nuttigt. Dit doe je in de vorm van een drankje met als hoofdbestanddeel citroen. Naast citroen spelen andere ingrediënten ook een belangrijke rol in het afvallen met de citroensapkuur, bijvoorbeeld ahornsiroop. De vloeibare voeding die je tot je neemt gedurende de tien dagen van het citroensap dieet heeft een bloedzuiverende werking en reinigt je spijsvertering. Als resultaat hiervan merk je dat je gemakkelijk gewicht verliest!

Bestel nu alle benodigde ingrediënten voor jouw citroensapkuur!

Ben jij er mentaal klaar voor om te beginnen aan het citroensap dieet? Bestel dan nu alle benodigde ingrediënten voor jouw citroensapkuur bij Citroensapkuur in Den Haag en start met afvallen. Indien je nog wat meer informatie over de citroensapkuur wenst te verkrijgen, nodigen wij je uit om nog even rond te kijken op onze website of contact op te nemen via 070-3651863 of via ons contactformulier. Veel succes en vergeet niet om je ervaringen te delen in ons gastenboek!