• 100% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
  • Gratis verzendkosten bij bestellingen vanaf €65
  • Effectiviteit op korte termijn

Kies voor bloedzuiverende voeding

Bloedzuiverende voeding klinkt misschien wat ongebruikelijk, maar wist je dat het al meer dan 40 jaar een uitstekende reputatie geniet? Bij Citroensapkuur bieden wij deze uit Hawaii stammende citroensapkuur aan door middel van een handig pakket voor een 10-daagse kuur. Gedurende de 10-daagse kuur ga je je lichaam ontgiften door middel van onder andere citroensap. Door het lichaam te voorzien van deze bloedzuiverende vloeibare voeding terwijl je vast, reinigt het de spijsvertering. Ook zul je merken dat je mooi afslankt! Dat is nog eens voordeel. Benieuwd hoe het ontgiften van je lichaam met citroensap in zijn werk gaat? Lees snel verder!

Afvallen en detoxen met bloedzuiverende voeding!

Het citroensapkuur 10-dagen pakket bevat vrijwel alles wat je nodig hebt om te beginnen met het ontgiften van je lichaam met citroensap. Het pakket met bloedzuiverende voeding bevat de volgende, speciaal voor Citroensapkuur gecreëerde ingrediënten:

  • Twee liter maple siroop van C+ graad, speciaal voor ons in Canada getapt.
  • Zorgvuldig geselecteerde biologische cayennepeper.
  • Door ons samengestelde groene poeder met Sennablad, venkelzaad, en zoethout.

Het enige wat je zelf nog aan hoeft te leveren zijn de, bij voorkeur biologische, citroenen. Mocht je willen dan kun je bij ons ook de ingrediënten uit het pakket, zoals de ahornsiroop, los kopen. Zodra je alles binnen hebt kun je beginnen aan je detox! Bestel je ons pakket via de webshop, dan bieden we jou begeleiding bij je kuur via de mail. Zo weet je altijd zeker dat de bewezen methode van Citroensapkuur ook bij jou gaat werken!

Plaats online jouw bestelling of neem contact met ons op

Heb je nog vragen over het ontgiften van je lichaam met citroensap, neem dan eerst eens een kijkje op de pagina met veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan telefonisch contact met onze winkel in Den Haag op door te bellen naar 070-3651863. Ook kun je ons contactformulier invullen, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kies ook voor een dieet met bloedzuiverende voeding – kies voor de citroensapkuur!