• 100% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
  • Gratis verzendkosten bij bestellingen vanaf €65
  • Effectiviteit op korte termijn

Als je graag ahornsiroop oftewel maple siroop wilt kopen voor afvallen als deel van een kuur, kies dan onze speciale variant. Deze C+ graad Ahornsiroop wordt speciaal voor Madal Bal gewonnen in de esdoornwouden van Canada, op het allerlaatste moment om het zo mineraalrijk mogelijk te maken. Het zoete sap wordt zorgvuldig tot houdbare siroop verwerkt zonder chemische toevoegingen. Dit geeft het een heerlijke volle, delicate smaak. Toch kun je met de lekkernij ahornsiroop dan wel maple siroop afvallen, als deel van de Citroensapkuur. Benieuwd hoe je dat doet? Lees dan snel verder!

Ahornsiroop kopen door deze via onze website te bestellen

Ga je meedoen aan de citroensapkuur en wil je graag afvallen, gebruik de ahornsiroop die je bij ons gaat bestellen dan als volgt:

  • Neem een longdrink-glas
  • Meng twee eetlepels citroensap met twee eetlepels ahornsiroop
  • Voeg daar warm of koud water naar keuze aan toe
  • Maak het drankje af met een snufje cayennepeper (ca. 1/10 theelepel).

Dit drankje staat centraal in de Citroensapkuur en zorgt ervoor dat je essentiële mineralen toch binnenkrijgt tijdens het vasten. Met de ahornsiroop oftewel maple die je van Madal Bal kunt kopen wordt afvallen met een kuur niet alleen mogelijk, het wordt zelfs prettig. Dat wil jij toch ook? Vele anderen gingen jou al voor. Lees over hun ervaringen in het gastenboek!

Bestel snel je 10-dagen pakket

De Citroensapkuur helpt je naast afvallen ook met het ontslakken van je spijsvertering. Wil je graag meer informatie ontvangen, neem dan eerst een kijkje in de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen, neem dan contact op door te bellen naar 070-3651863 of door ons contactformulier in te vullen. Wil jij zelf ook graag maple siroop oftewel ahornsiroop kopen om je met afvallen te helpen als deel van jouw kuur? Bestellen van onze C+ graad ahornsiroop doe je zeer eenvoudig via onze webshop. Koop het los of bestel ons 10-dagen pakket om in één keer te beginnen met jouw Citroensapkuur!