• 100% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
  • Gratis verzendkosten bij bestellingen vanaf €65
  • Effectiviteit op korte termijn

Wil je ook afvallen in 10 dagen en woon je in Rotterdam?

Afvallen en je lichaam reinigen in 10 dagen met maar één kuur: dat kan met onze citroensapkuur, die ook in Rotterdam te bestellen is! Deze sapkuur bestaat al meer dan 40 jaar en heeft zich qua effectiviteit al vele malen bewezen. Je vast in de 10 dagen dat je de citroensapkuur volgt. Hierdoor krijgt je lichaam de gelegenheid om zich te ontlasten van de gifstoffen die zich in jouw spijsvertering bevinden. Het vasten heeft daarnaast het effect dat vele mensen die de kuur volgen, aanzienlijk afvallen. Ben je benieuwd hoe je afslanken en detoxen kunt combineren? Lees dan verder.

Afvallen en je lichaam reinigen in 10 dagen met deze sapkuur, ook in Rotterdam!

Woon je in Rotterdam, Amsterdam of elders in Nederland en zou je graag in 10 dagen jouw lichaam reinigen en afvallen? Staak dan direct je zoektocht. Citroensapkuur, gevestigd in Den Haag, helpt jou namelijk in 10 dagen afvallen en geeft je lichaam de gelegenheid om zichzelf te reinigen. In deze periode neem je enkel bloedzuiverende voeding tot je. Dit zit in het 10-dagen pakket dat je kunt bestellen in onze webshop. Hierin vind je twee liter van onze eigen ahornsiroop, biologische cayennepeper voor de volledige kuur en een potje groene poeder met daarin Sennablad, venkelzaad en zoethout. Bestel je dit afvallen in 10-dagen pakket bij ons online, dan ontvang je deze thuisbezorgd binnen enkele dagen in bijvoorbeeld Rotterdam. Je hoeft dan enkel zelf nog de citroenen te kopen, waarna je direct met de detox kuur kunt beginnen. Klanten die in onze webshop bestellen, begeleiden wij per e-mail gedurende de kuurperiode, om ervoor te zorgen dat zij de gewenste resultaten bereiken. Dat wil jij toch ook?

Bestel jouw pakket direct bij ons

Met ons 10-dagen pakket is afvallen en je lichaam reinigen in korte tijd binnen handbereik: of je het pakket nu online bestelt vanuit je locatie in Rotterdam, Amsterdam of een andere stad. Jij kunt na het bestellen al binnen enkele dagen met de sapkuur van Citroensapkuur beginnen. Heb je nog vragen, bezoek dan eens onze pagina met veel gestelde vragen. Neem ook gerust contact met ons op, door te bellen naar 070-3651863 of door ons contactformulier in te vullen. Bereik binnen recordtijd jouw gewenste resultaat op jouw locatie in Rotterdam of elders: start met afvallen en je lichaam reinigen in 10 dagen met de citroensapkuur.